Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο Stephen και η TOBLERONE

Reading in bed can be heaven, assuming you can get just the right amount of light on the page and aren’t prone to spilling your coffee or cognac on the sheets.
Stephen King. “On Writing”.

(η αλήθεια είναι πως δε θυμάμαι να το λέει αυτό στο Περί Συγγραφής, αλλά αφού το βρήκα στο ίντερνετ, θα υποθέσω ότι όντως το είπε)

...γιατί όλοι μας πίνουμε πού και πού κονιάκ στο κρεβάτι. Αχ βρε Stephen! χαχαχα


Εγώ από την άλλη, όταν είχα ξεκινήσει να διαβάζω τα βιβλία του, είχα τη συνήθεια να τρώω παράλληλα TOBLERONE. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε διάβαζα αν δεν είχα δίπλα μου μια TOBLERONE. Τώρα το έχω κόψει (σχεδόν) αυτό το κακό.
Εσείς τι τρώτε όταν διαβάζετε?

13 σχόλια:

Blaine είπε...

Ταυτόχρονα με το διάβασμα δεν τρώω ποτέ. Αν τύχει να έχω πχ καμιά σοκολάτα δίπλα μου, πρώτα θα τη φάω όλη και μετά θα διαβάσω. Διαφορετικά το μυαλό μου θα είναι στο πότε θα φάω το επόμενο κομμάτι και όχι στο βιβλίο!

Τώρα που είπες toblerone όμως, θέλω ένα kinder bueno, πατατάκια pringles πάπρικα και χυμό frulite μανταρίνι-σαγκουίνι. Χεστήκατε, το ξέρω :Ρ

spirou είπε...

Δε χέστηκα, τα θέλω κι εγώ όλα αυτά, εκτός από το χυμό! Kinder Bueno είναι το πιο θεϊκό πράγμα!

Blaine είπε...

To bueno δεν παίζεται! Αλλά ούτε και οι χυμοί. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς χυμό!

spirou είπε...

Και triplo και πιτσίνια και maltesers και break με ξηρούς καρπούς και δρακουλίνια. Σκατά.

Ο King βέβαια δεν περιγράφει πολύ τα φαγητά κτλ που τρώνε οι ήρωές του. Αντίθετα, κάθε φορά που διάβαζα Tolkien, ειδικά το χόμπιτ, μου έτρεχαν τα σάλια.

paokliverpool44 είπε...

χαχαχα....πο οτι να ναι... εγω μια φορα πηγα να φαω παγωτο περσυ ταυτοχρωνα και επεσε η μπαλα πανω στην αυπνια ( ευτυχως ηταν βανιλια και δεν φενοταν παρα πολυ ) και για μια βδομαδα ειμουν σε κατασταση αμοκ... ακομα νιωθω ενα σφιξημο στην καρδια ... φανταζεσται να επεφτε σε κανα πυργο???? ΑΜΑΝ

spirou είπε...

αχαχαχαχα μα κι εσύ παγωτό ρε παιδί μου? Το παρατράβηξες! Να τρως άλλα πράγματα που δε λερώνουν πολύ.

Blaine είπε...

σπυρου εξαιτίας σου έτρεχα στο περίπτερο νυχτιάτικα.

paokliverpool44 είπε...

μαλιστα... :P πο ομως αληθεια φανταζεσαι να επεφτε σοκολατα παγωτο πανω στο σημειο που γινετε οτι γινετε στο τελος toy εβδομου πυργου???? παιζει να πηγαινα να επερνα καινουργιο απο τη στεναχωργια μου.... οι πυργοι ειναι κατι πολυ ξεχωριστο στη ζωη μου...!!!!

spirou είπε...

jim καλή ορεξη. Εγώ δεν έχω τίποτα. Αλήτη!

Μάριε εννοείται πως θα έπαιρνες άλλο, ο Πύργος είναι ιερό πράμα. Εμένα είχε και τα 7 βιβλία ο πρώην μου για 1μισο χρόνο και δε μου τα έδινε. Πήγα και τα πήρα εγώ λοιπόν, γιατί δε γινόταν να είναι μακριά μου. Ε ρε τι κάθομαι και λέω βραδιάτικα, όλα τα άπλυτα στη φόρα :p

paokliverpool44 είπε...

χαχαχαχαχαχαχα..... ιστορια μου αμαρτια μου ... ο πυργος θελει θυσιες....

spirou είπε...

κράτησε τη Λάμψη βέβαια, αλλά στ'αρχίδια μου, μου έδωσε η ξαδέρφη μου τη δική της :p

paokliverpool44 είπε...

xaxaxaxaxa αυτο το στα αρχιδια μου δεν αντεχω .... σκαω στα γελια μολις το λες.... εχω μια ξαδερφη που εχει κολλησει τη φραση στις αρχιδαρες μου εκει να δεις γελιο...(αλλα ειναι λιγο αγοροκοριτσο) χαχαχαχα

spirou είπε...

μπαχαχαχαχαχα θα το υιοθετήσω κι εγώ!