Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο Stephen διέλυσε τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου και ο jim κατέστρεψε τη βραδινή μου ηρεμία :p

Μιας και μιλήσαμε στο chatbox πρόσφατα για τη σκηνή αυτή, θυμήθηκα τότε που πρωτοδιάβασα το Αυτό. Ήμουν πρωτοετής στην Πάτρα και είχα το βιβλίο μαζί μου. Είχαν έρθει ένα ΣΚ οι γονείς μου και όταν έφευγαν, έδωσα το βιβλίο στον πατέρα μου για να το φέρει πίσω στο σπίτι.Ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να διαβάσω το Αυτό μόνη μου στο σπίτι στην Πάτρα γιατί μετά δε θα έκλεινα μάτι ούτε στη δευτέρα παρουσία. Έτσι, αποφάσισα να το στείλω με τους γονείς μου στο πατρικό μου και να το συνεχίσω όταν θα πήγαινα κι εγώ εκεί για τριήμερο.
Έλα μου όμως που ήμουν στο κομμάτι που οι Χαμένοι έχουν κατέβει κάτω και ο σελιδοδείκτης ήταν στη σκηνή του ανήλικου οργίου :p Δε μου πήγε το μυαλό ότι ο μπαμπάς μου μπορεί να έριχνε μια ματιά από περιέργεια για να δει τι έλεγε εκείνο το βιβλίο με τον τρομακτικό κλόουν...
Την επόμενη φορά που πήγα σπίτι, το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα ήταν "Πού είναι το βιβλίο μου;" κι εκείνος είπε "Τι αηδίες είναι αυτές που διαβάζεις;"
Από τότε, κάθε φορά που με βλέπει να διαβάζω King, λέει "Πάλι αυτές τις αηδίες διαβάζεις;"

Πόσο ανώμαλη κόρη παίζει να θεωρεί πως έχει?


bonus: ο jim κατέστρεψε τη βραδινή μου ηρεμία!

Κι εδώ ήμουν λοιπόν, μέσα στο σπίτι που κοιμάμαι κάθε βράδυ. Μόνο που όλοι έλειπαν. Γονείς και αδελφός είχαν φύγει, ο καθένας για διαφορετικούς προορισμούς, και θα περνούσα μόνη μου το Σαββατοκύριακο. Ευτυχία! Είχα κανονίσει ταινία για Σάββατο μεσημέρι, έξοδο για το βράδυ. Την Παρασκευή φυσικά είπα να κοιμηθώ στο κρεβάτι των γονιών μου, να λιώσω μέχρι όσο πιο αργά μπορούσα και να απλωθώ στα δροσερά σεντόνια. Πρώτα έκλεισα παράθυρα και πόρτες. Μετά έκλεισα τις ντουλάπες κάθε δωματίου του σπιτιού, πράγμα που κάνω πάντα όταν είμαι home alone. Είδα κάθε μαλακία που έπαιζε η tv και τελικά στις 4 γλάρωσα. Έκλεισα τα φώτα και ετοιμάστηκα να βυθιστώ στον ύπνο. Tο δωμάτιο σκοτεινό, τα σεντόνια δροσερά, το δεξί μου πόδι έξω από τα σκεπάσματα αλλά ΠΑΝΤΑ πάνω στο στρώμα. Ποτέ το πόδι μου δεν προεξέχει, γιατί έχω διαβάσει πολύ Stephen.
Και ξαφνικά συνέβη αυτό που δεν ήθελα. Πίσω από τα κλειστά μου βλέφαρα εμφανίστηκαν τα μάτια του Pennywise,μετά προσπάθησα να θυμηθώ αν είχα κλείσει την πόρτα του δωματίου μου, όπου έχω τα βιβλία (λες και αυτό θα σταματούσε τον ανώμαλο κλόουν). Τον φαντάστηκα πραγματικά να γλιστράει έξω από το εξώφυλλο του βιβλίου με τα μεγάλα κλοουνίστικα παπούτσια του και να έρχεται για μένα. Πίεσα το πρόσωπό μου στο μαξιλάρι και σκέφτηκα "μην τολμήσεις να φοβηθείς, είναι μια βλακεία". Μετά είδα πίσω από τα κλειστά μου βλέφαρα ένα πράσινο, υγρό, πρησμένο (3 μήνες μέσα στους υπονόμους) χέρι να βγαίνει κάτω από το κρεβάτι και να αρπάζει τον αστράγαλό μου.
Πετάχτηκα και προσπάθησα να βρω το κουμπί του πορτατίφ και να ανοίξω το φως, αλλά μου πήρε 4 δευτερόλεπτα, μέσα στα οποία πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου όλα τα τέρατα για τα οποία έχω διαβάσει ποτέ.

Περιττό να σου πω ότι έφαγες λίγο βρισίδι jim, όχι βαριά πράγματα, μη φανταστείς :p


16 σχόλια:

evroskarseras είπε...

χαχαχα. Jim κυβερνάς ! (rulez)

paokliverpool44 είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........

paokliverpool44 είπε...

πο πο ...τι θα σκεφτοταν ο μπαμπας σου οταν διαβασε την ανωμαλη σκηνη εε??? χαχαχα... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΓΚ...ευτυχως οι δικοι μου δεν διαβαζουν ποτεεε...

Blaine είπε...

χαχαχαχα
Δε πειράζει το βρισίδι! Χαλάλι! Σημαίνει ότι τελικά ήταν καλή η ιστορία!

Πωπω γιατί όλοι οι γονείς χρησιμοποιούν το ίδιο λεξιλόγιο?
"Πάλι αυτές τις αηδίες βλέπεις/διαβάζεις?"

paokliverpool44 είπε...

αληθεια ειναι αυτο που λες...οταν ο πατερας μου με βλεπει να διαβαζω κινγκ η να βλεπω καποιο θριλερ με λεει παλι τετοιες αηδιες βλεπεις/διαβαζες ???

spirou είπε...

χαίρομαι που σας βλέπω να διασκεδάζετε το γεγονός πως παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή :p
Πάντως jim ήταν όντως τέλεια η ιστορία σου, εγώ θα σε διάβαζα αν ήσουν συγγραφέας

Blaine είπε...

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τα θετικά σχόλια που κάνατε, αποφάσισα να συνεχίσω μια άλλη μεγαλύτερη ιστορία (novel ντε :Ρ) που ξεκίνησα πριν κάτι μήνες και την πήγαινα σιγά σιγά και τώρα πρέπει να είναι γύρω στο 75%.

spirou είπε...

Ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!

paokliverpool44 είπε...

po po ....πως θα γινει να τη διαβασουμε? ειναι μεγαλη στην εκταση?

spirou είπε...

Μάριε θα το αγοράσουμε όταν εκδοθεί! Θα μας κάνει και προσωπική αφιέρωση ο συγγραφέας.

paokliverpool44 είπε...

χαχαχα....ναι στη σπυρου και στο μαριο που με εδωσαν εμπνευση και δημιουργικοτητα για να ολοκληρωθει αυτο το βιβλιο...να ναι πολλες οι μερες σας και ευχαριστες οι νυχτες σαςς....ευγνωμονω σαι...

Unknown είπε...

Αχ τι μου θυμήσατε τώρα που λέτε για γονείς......Ημουν περίπου 15-16 χρονών και είχα ξεκινήσει να διαβάζω μετά μανίας Stephen . Πήγε λοιπόν στο σπίτι μια πλασιέ βιβλίων (εγώ έλλειπα) και προσπαθούσε να πουλήσει βιβλία στη μητέρα μου.....Της λέει η μητέρα μου "Η κόρη μου διαβάζει μόνο Stephen King κι έτσι δεν θέλουμε κάτι απο αυτά που δίνετε"
Απαντάει η πλασιέ "Τόσο μικρή και διαβάζει αυτόν τον σπουδαίο επιστήμονα?"

χα χα χα κατάλαβε Stephen Hawking οτι να ναι!!!

Τζιμ οπως είπα και δίπλα συμφωνώ!!! Ισως τα παιδιά εδώ να θέλουν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ενότητα μόνο για εσένα!!! Ριχνω εγώ ιδέες.......

Blaine είπε...

χαχαχα..δε πάτε καλά! Όταν εκδοθεί λεει!!

Κάτι λιγότερο από 200 σελίδες είναι μέχρι τώρα. Έχει δουλεία ακόμη!

paokliverpool44 είπε...

ρε συ πολυ μεγαλο σε βγηκε...χαχα...πως θα γινει να το διαβασουμε εεεεε?????

Blaine είπε...

ΑΝ:
1ον) Τελειώσει
2ον) Περάσει από πρώτη διόρθωση
3ον) Περάσει από δεύτερη διόρθωση

και ακόμη δεν έχει πεταχτεί, κάτι θα γίνει :Ρ

paokliverpool44 είπε...

προσεχε μονο τα πνευματικα του διακαιωματα πριν το βγαλεις στο διαδικτυο... :P το διαβασες καθολου απο την αρχη να δεις πως παει? αν ναι σε φανηκε καλο ???