Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Read for the words

There are also books full of great writing that don’t have very good stories. Read sometimes for the story. Don’t be like the book-snobs who won’t do that. Read sometimes for the words—the language. Don’t be like the play-it-safers that won’t do that. But when you find a book that has both a good story and good words, treasure that book.


Hearts in Atlantis

8 σχόλια:

Blaine είπε...

Όποιος σου βρει αυτό το βιβλίο στα ελληνικά τι κερδίζει? :Ρ

spirou είπε...

Ότι ζητήσει, αν είναι κάτι λογικό :p Χαχαχα δε με πειράζει πια που δεν το έχω στα ελληνικά, με έπεισες εδώ και καιρό να το πάρω στα αγγλικά. Και θα το κάνω σύντομα!

Blaine είπε...

αχα..αλλά απ'οτι βλέπω όμως σταματήσανε να το βγάζουνε με αυτό ωραίο εξωφυλλάκι: http://www.amazon.co.uk/Hearts-Atlantis-Stephen-King/dp/0340952393/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1314641375&sr=1-2

και πλέον κυκλοφορεί με αυτό που δε μ'αρεσει καθόλου: http://www.amazon.co.uk/Hearts-Atlantis-Stephen-King/dp/1444707884/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1314641375&sr=1-3

spirou είπε...

πφ ελεεινό. Αλλά μην κρίνεις το βιβλίο απ'το εξώφυλλό του! (αστειάρα χαχαχα. Μη με παρεξηγήσετε, έβγαλα φρονιμίτη σήμερα και είμαι μέσα στη μαλακία χαχα)

Blaine είπε...

χαχαχα. Α εγώ πάντα το κοιτάζω! Εντάξει πόσο δύσκολο είναι να σχεδιάσουν ένα αξιοπρεπές εξώφυλλο?
Μου τη δίνει που μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο και τα μισά βιβλία έχουν στο εξώφυλλο τους μια γυναίκα να χορεύει ανέμελα με τα μαλλιά της να ανεμίζουν και παντού γύρω της λουλούδια, θάλλασες, λιβάδια κλπ.

spirou είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και γενικά ο σχεδιασμός τους είναι πολύ βαρετός ή μαλακοτρέντικος ή απλά σαν φτιαγμένος από 12χρονο που δεν ξέρει το Photoshop.
Επίσης εγώ θα ήθελα περισσότερα πολύχρωμα εξώφυλλα. Όλα μαύρα είναι.

Blaine είπε...

Εμενα μου άρεσαν πολύ αυτα τα πολύχρωμα μινιμάλ του κινγκ που έχω(όπως το πρώτο από τα από πάνω), αλλά τώρα άρχισαν να τα αντικαθιστούν σιγά σιγά και μου χαλάνε τη συλλογή!

spirou είπε...

Motherfuckers!