Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Φήμες

Τα τελευταία νέα είναι πως ο Javier Bardem θα παίξει τον Roland στην ταινία των Μαύρων Πύργων. Πώς σας φαίνεται? Εμένα μετά τον Clint Eastwood μου φαίνονται όλοι λίγοι, αλλά θα χαιρόμουν αν όντως τον έπαιζε ο Javier Bardem γιατί είναι δύσκολος ρόλος και θα τον κάνει καλά. Απλά θα πρέπει να αδυνατίσει πολύ...

4 σχόλια:

Placebo. είπε...

Να πουμε πως δεν ειναι φημη,αλλα κατι επιβεβαιωμενο για την πρωτη ταινια του saga που θα βγει τον Μαρτιο του 2013 (ξεκινουν οι χρονιες Στιβεν Κινγκ, επιτελους μετα τα βρικολακιασμενα ρομαντζα..).Καλη επιλογη μπορω να πω,δεν θα ηθελα να δω τον Μορτενσεν-οπως ακουγοταν-.Σιγουρα θα δουμε τον Μπαρδεμ αρκετα αλλαγμενο για τις αναγκες του ρολου.Παντως αυτο που θα ηθελα,θα ηταν να καθεται αλλος στην καρεκλα του σκηνοθετη και οχι ο Χαουαρντ.Θα ηθελα τους δημιουργους του Lost.Ελπιζω να του δωσουν ενα καλο σεναριο τουλαχιστον και επισης να αφησει τα περι τριλογιας..7 βιβλια ειναι ρεεεεεε (ανακοινωθηκε και ογδοο..!!)

spirou είπε...

Εγώ θα προτιμούσα πολύ περισσότερο τον Μόρτενσεν γιατί μοιάζει πολύ περισσότερο στο Ρόλαντ. Όταν θα το διαβάσεις θα το ξανασυζητήσουμε.
Για το Χάουαρντ συμφωνώ. Πολύ φοβάμαι ότι θα βγει μαλακία. Χάλια. Δεν έχω ούτε μισή ελπίδα για κάτι καλό. Οι δημιουργοί του LOST ίσως να έβγαζαν κάτι κάπως καλό. Αλλά θα είμαι για πάντα απογοητευμένη με τον Stephen που επέτρεψε να γίνει ταινία ο Πύργος. Μεγάλο λάθος και με πονάει στην καρδιά μου. Πραγματικά.

Placebo. είπε...

Ηταν αναμενομενο να μεταφερθει στον κινηματογραφο,εχει ολες τις προυποθεσεις για epic movie.Για τον Μορτενσεν διαφωνω,γιατι τον ειδαμε στην τριλογια του Αρχοντα..τι θα γινει ρε φιλε,θα παιξεις παντου δηλαδη??!

spirou είπε...

Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θα του πεις σε πόσες τριλογίες / τετραλογίες κτλ θα παίξει? :p